HAUS KORONEOS

H ΕΣΤΙΑ HAUS KORONEOS

Καλώς ορίσατε στην εστία μας

To Haus Koroneos αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ίδρυμα

Aπώτερος σκοπός του οποίου είναι η φιλοξενία και η φροντίδα ηλικιωμένων συνανθρώπων μας ανεξάρτητα από την εθνικότητα και το θρήσκευμα τους.

Τηρούμε την χριστιανική αρχή στήριξης συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

περισσότερα

Covid19 – Προστασία στο Haus Koroneos

Για την προστασία των ενοίκων και των συνεργατών μας, το προσωπικό μας συμμορφώνεται αυστηρά με τις οδηγίες της Γεν. ΔΗΝΗΣ και του Υπουργείου Υγείας.

Επιπλέον:

  • Από τον Απρίλιο του 2020 στηριζόμαστε στα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού ως πρόληψη κατά των εστιών κρουσμάτων.

  • Εξετάζουμε τακτικά το προσωπικό μας, πραγματοποιώντας κάθε εβδομάδα δειγματοληπτικά  με τεστ PCR όπως και καθημερινά χρησιμοποιώντας Rapid-Test.

  • Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Οίκος μας τον Απρίλιο του 2007, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά προϊόντα απολύμανσης και καθαρισμού υψηλής ποιότητας από τις εταιρείες Hartmann και Bodechemie.

  • Παρέχουμε επίσης στο προσωπικό μας προστατευτικές μάσκες FFP2 και απολυμαντικά χεριών για οικιακή χρήση.

  • Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, μπορέσαμε να βασιστούμε στην υπάρχουσα τεχνογνωσία μας όσον άφορα στην ασφάλεια των τροφίμων καθώς η κουζίνα μας που είχε ήδη πιστοποιηθεί το Ιούνιο του 2016 με το σύστημα HACCP από τον TÜV Austria Hellas.

Επιπλέον, οι κοινόχρηστοι χώροι του Haus Koroneos είναι εξοπλισμένοι με καθαριστές αέρα Air Purifer 100 της Kärcher. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο επιβαρυμένος αέρας να φιλτράρεται συνεχώς. Τα βακτήρια, τα αλλεργιογόνα και οι οσμές εξαλείφονται. Τα ειδικά φίλτρα νοσοκομείου μειώνουν σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης από ιούς τύπου SARS-CoV-2, Γρίπη κτλ.

Όλο το προσωπικό στις εγκαταστάσεις μας έχει εμβολιαστεί σε ποσοστό 100% κατά του Covid 19.

Η εξειδίκευση μας

Άνοια – Ποιότητα ζωής διασφαλισμένη με επαγγελματική φροντίδα και στοργική περιποίηση

Ο στόχος μας είναι, ποιότητα ζωής σε κάθε στάδιο της άνοιας. Έτσι το εξειδικευμένο προσωπικό μας προσπαθεί να διατηρεί τις πνευματικές και κινητικές ικανότητες των ενοίκων μας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Κάνουμε μαζί τους ασκήσεις μνήμης και άλλες, συχνά διασκεδαστικές δραστηριότητες για την ενίσχυση του προσανατολισμού τους και γενικά για την ενεργοποίησή τους, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μικρές ενότητες γυμναστικής. Με αυτό τον τρόπο η ημέρα τους κυλά ευχάριστα.

  • Περίθαλψη και ιατρική παρακολούθηση
  • Αναζωογόνηση
  • Ευεξία
  • Καλά δομημένο ημερήσιο πρόγραμμα

Βασιζόμενοι στις ειδικές γνώσεις και την μακροχρόνια εμπειριά μας, προσφέρουμε στους πάσχοντες από άνοια μια στέγη, όπου χαίρουν περιποίησης και θαλπωρής από το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας, το οποίο μετεκπαιδεύουμε τακτικά.

 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ Εντατική περίθαλψη

Καλύπτουμε όλες τις περιπτώσεις φροντίδας ηλικιωμένων

Πάρκινσον

Στην εστία μας HAUS KORONEOS διαθέτουμε αποτελεσματικές μεθόδους για την αντιμετώπιση όλων των σταδίων της νόσου Πάρκινσον...

Πρόληψη της κατάκλισης

Διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις και χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους τρόπους καθώς και τον εξοπλισμό...

Σίτιση με καθετήρα

Σε περίπτωση που ηλικιωμένος ή ασθενής για διαφόρους λόγους δεν μπορεί πια να λαμβάνει την απαραίτητη τροφή από το στόμα, σιτίζεται με την χρήση ρινογαστρικού καθετήρα.

Προσωρινή περίθαλψη στην εστία
HAUS KORONEOS

Σας προσφέρουμε την ιδανική λύση

Εάν μας εμπιστευτείτε τον άνθρωπό σας, μπορείτε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, ακόμα και να προγραμματίσετε τις επόμενες διακοπές σας! Εμπιστευτείτε λοιπόν τον άνθρωπό σας στα έμπειρα χέρια του προσωπικού μας για τη σωστή φροντίδα του.

περισσότερα

Ποιότητα & σέρβις

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Ποιότητα & σέρβις

HAUS KORONEOS

Η εστία μας HAUS KORONEOS βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας κοντά στο σταθμό του Μετρό «Αμπελόκηποι». Το συγκρότημα περίθαλψης περιλαμβάνει 44 θέσεις σε τέσσερις ορόφους. Τα φωτεινά φιλόξενα μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια έχουν τον απαραίτητο βασικό εξοπλισμό. Ολόκληρο το συγκρότημα είναι εύκολα προσβάσιμο.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει σύνδεση για την εγκατάσταση συσκευής τηλεόρασης. Σας παρέχεται η δυνατότητα εσωτερικής διαρρύθμισης σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο.

περισσότερα

HAUS KORONEOS
Δραστηριότητες & γιορτές

Οι φιλοξενούμενοί μας μπορούν να συμμετέχουν χωρίς οικονομική επιβάρυνση στο τακτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ενασχόλησης.

Δίνουμε έμφαση στην δημιουργία οικογενειακού κλίματος στην μικρή μας κοινότητα…

EVENTS Πρόσφατα Άρθρα

HAUS KORONEOS

Συνεργάτες